Ayşenur İslam: 'Hepimizin kasedi var'

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı'nın (TİB) dinlemelere ilişkin soruşturmasıyla ilgili, "Şundan emin olabilirsiniz, Türkiye'de adam olmuş herkesin, gizli bir yerde bir kaseti var, hayırlı, uğurlu olsun" dedi.


İslam, Türkiye'de milyonlarca kişinin dinlendiğini belirterek şöyle konuştu;
"Dünyanın görmediği bir şey gerçekten. TİB'in açıkladığına göre, tespit edilen dinleme sayısı yarım milyon kişi. Bu, demektir ki Türkiye'de işe yarayan insanlardan dinlenmeyen kimse kalmamış. Şundan emin olabilirsiniz, Türkiye'de adam olmuş herkesin, gizli bir yerde bir kaseti var, hayırlı, uğurlu olsun. Eşiyle, dostuyla konuşurken, istiflenmiş kasetler. Sonra bunlar kesilip yapıştırılıyor. Hepimizin böyle kasetleri var arkadaşlar.
Onun için Başbakanımız'a gelip bu kasetleri söylediler. Sayın Başbakanımız da "elinizi korkak alıştırmayın ve mücadele ederim" dedi. Allah'a hamdolsun, milletimiz de onun arkasındadır ve bu bütün mücadele Türkiye temizlenene kadar devam edecektir."

http://haber.sol.org.tr/devlet-ve-siyaset/aysenur-islam-hepimizin-kasedi-var-haberi-89088

, ,

0 comments

Write Down Your Responses

Bizler; ABD ve AB’ Ülkelerinde eğitim gören, aynı zamanda ATATÜRK İlke ve İnkılaplarına bağlı, Ülkesini, Vatanını ve Milletini seven, Siyasi Parti olarakta CHP’ye yakın SOL eğilimli Türkiye’li Üniversite öğrencileriyiz. inceayarsiyaset.blogspot.com siz değerli arkadaşlarımızın faydalanması için açılmıştır. Amacımız; Türkiye’de izlenilen siyasetleri özellikle de İktidar partisinin yanlış siyasetlerini yakından takip edip mercek altına alarak siz değerli okuyucularımızla paylaşmaktır.

Powered by Blogger.