AKP'li Vekil Metin Külünk'ten akıl almaz sözler: Günah işleme özgürlüğüne darbe

AKP İstanbul Milletvekili Metin Külünk'ü 17 Aralık operasyonuyla ilgili akıl almaz açıklamalarda bulundu. Diyaneti göreve çağıran Külünk, 17 Aralık operasyonu ile günah işleme özgürlüğüne darbe vurulduğunu söyledi.
 



"Günah işleme özgürlüğüne darbe"
Habertürk'de yayınlanan Söz Sende adlı programda konuşan İstanbul AKP Milletvekili Metin Külünk, "17 Aralık darbe girişimiyle ortaya saçılan dinleme kayıtlarıyla ilgili, bakın burada ıskaladığımız bir şey var Allah İnsana günah işleme özgürlüğü vermiştir. İnsana günahsızlık talep etme hakkı vermemiştir. Af dileme hakkı vermiştir ve o günahın üzerinden insana bakmamıştır. Hz. Peygamber günahların açan değil örtücü olan rahmet geleneğinin mimarıdır. 17 Aralık'ın felsefi boyutu hiç konuşulmadı. Bu günah işleme özgürlüğüne darbedir. Diyanete büyük bir görev düşüyor burada. İnsanların günahları üzerinden siyaseti çıkmaza düşürmek yada insanların günah işleme özgürlüğünü elinden alacak şekilde düşünme biçimi muhaberat devletinden öte bir şeydir" dedi.

 http://www.aydinlikgazete.com/mansetler/35132-akpli-vekil-metin-kulunkten-akil-almaz-sozler-gunah-isleme-ozgurlugune-darbe.html
 

, ,

0 comments

Write Down Your Responses

Bizler; ABD ve AB’ Ülkelerinde eğitim gören, aynı zamanda ATATÜRK İlke ve İnkılaplarına bağlı, Ülkesini, Vatanını ve Milletini seven, Siyasi Parti olarakta CHP’ye yakın SOL eğilimli Türkiye’li Üniversite öğrencileriyiz. inceayarsiyaset.blogspot.com siz değerli arkadaşlarımızın faydalanması için açılmıştır. Amacımız; Türkiye’de izlenilen siyasetleri özellikle de İktidar partisinin yanlış siyasetlerini yakından takip edip mercek altına alarak siz değerli okuyucularımızla paylaşmaktır.

Powered by Blogger.