Başbakan Erdoğan: "Hesabı çok ağır olacak"


Başbakan Erdoğan öğlen saatlerinde Kırklareli’ne geldi ve halka hitap etti.
Erdoğan’ın hedefinde yine CHP ve Cemaat yer aldı.
 


Cemaat’e yüklenen Erdoğan “Bunların inine gireceğiz” şeklindeki ifadesini bir kez daha kullanırken, Cemaat’i kastederek; “Yargı ve emniyette paralel olmuşlar” dedi.
İşte Erdoğan’ın konuşmasının satır başları:
BU AKLI PENSİLVANYA’DAN MI ALDIN
Bir internet yasası. Resmi Gazete’de yayınlanmadan bir yasal düzenleme bununla ilgili Anayasa Mahkemesi’ne müracaat edilemez. Bu CHP’de aklı evveller de var kalkmışlar kim verdiyse bu aklı, yine Pensilvanya’dan mı geldi bilemiyorum kalktılar resmi gazetede yayınlanmadan AYM’ye başvurdular, AYM reddetti.
HSYK’da da buna benzer yola başvurdular. Bu kez de verdikleri dilekçe eksik. AYM onu da iade etti. Bu işlerin yolu milletten geçer milletten. Bunların millete gidecek yüzü yok. Bunların işi AYM’ye gitmek. 29 gün sonra boyunun posunun ölçüsünü alacaksın.
İftira ile dedikodu ile montaj kasetlerle muhalefet çok açık şekilde Türkiye’yi dünya gündeminden koparmaya çalışıyor.
- CHP’nin genel müdürü şu koltuğa oturalı 4 yılı geçti. 4 yılda söylediği sadece bir doğru cümle var. ‘Yalancıdan, hırsızdan Başbakan olmaz’ diyor. 4 yılda söylediği tek doğru cümle bu. İşte bu nedenle CHP Genel Müdürü Başbakan olamadı ve olamayacak.


-Hırsızlık, yolsuzluk, ayrımcılık, yasaklama bunlarda.
Sen SSK Genel Müdürü iken yolsuzluğun içindeydin, seni Rahşan affıyla kurtardılar. Rahşan affı olmasa sen de içerdeydin.
Bunların tarihi darbe, zulüm, yolsuzluk tarihidir.
CHP ESKİ GENEL BAŞKANIYLA İLGİLİ ÇİRKİN BİR KASET YAYINLADILAR
CHP’nin eski genel başkanıyla ilgili çirkin bir kaset yayınladılar. O kasetle CHP’yi yeniden dizayn ettiler. Şimdiki genel başkan oldu
Meclis’te bu kaseti getirdiklerinde arkadaşlarıma hemen talimat verdim. Dedim ki ‘’TİB’e girin ve bu yayını kestirin.’’ Bizim ahlak anlayışımızda böyle bir şey olamaz.
Bunlar yapar, Pensilvanya yapar mı? Yapar. Kendisi kasetle başkan oldu
90 YILLIK CHP, PENSİLVANYA’DAKİ BİR ZAT TARAFINDAN KUKLA GİBİ OYNATILIYOR
Kasetle gelen kasetle gider. Kasetle siyaset yapanlar yarın işleri bitince aynen bir kasetle ortadan kaybolacaklar
CHP, Pensilvanya’daki o zat tarafından idare ediliyor. Ellerine kasetler gönderiliyor, montaj kasetler. 90 yıllık CHP, Pensilvanya’daki bir zat tarafından kukla gibi oynatılıyor
FETHULLAH GÜLEN’E O RÖPORTAJI HATIRLATTI
95’te Savaş Ay bu Pensilvanya’daki zatla röportaj yapıyor o zaman Türkiye’de. O zat ‘Cebrail gelip Türkiye’de parti kursa onun partisini bile desteklemem’ diyor. Siyasetten uzakmış. Sonra da saygıdan uzak ifadeyi 40 dereden su getirerek tevil etmeye çalıştılar.
TV’SİNDE PEYGAMBERİMİZE HAKARET EDİLİYOR
Bunların TV’sinde peygamber efendimizle ilgili ahlaki olmayan inancımıza ters böyle bir yaklaşımı sergileyenler orada da aynı yaklaşımı yaptılar


-Şimdi tüm gücüyle CHP’yi destekliyor.
Aralık’ta iktidarı devirecekler. Olmadı. Ocak’ta devirecekler Tutmadı. Şimdi AK Parti 30 Mart’ta yüzde 35’in altına düşecek, Nisan’da da yeni hükümet kurulacak. Aç tavuk kendini darı ambarında sanırmış
-Bir dava dosyasında 3 bine yakın insanı dinlediler. Kendileri hariç herkesi dinlemişler.
BUNLARIN İNİNE GİRECEĞİZ
Biz onların izini sürmeye başladık. Bunların inine gireceğiz ve bunları oradan çıkaracağız
Bu ülkenin ulusal güvenliğini koruma görevimiz var
Türkiye’nin mahrem, gizli konuşmalarını dinlemiş ve bunları da birilerine servis etmişler
Yargı ve emniyette paralel yapı oluşturmuş.
- Hala yargıyı kilitlemeye, iş göremez hale getirmeye çalışıyorlar. Ortada şantaj, casusluk varken yargı buna sessiz kalıyor. CHP ve MHP de bu tehlikeli duruma destek veriyor.
- HSYK’daki yasayı işte bu paralel yapıdan kurtarmak için düzenledik. İnternet yasasını bu dinlemeleri engellemek için yaptık. Ama CHP bu yapıya kol kanat geriyor.
-CHP’nin yaptığı tek somut iş çıkardığımız kanunları AYM’ye götürmek.

-Meclis’in halini görseniz. Meclis’e gelip çalışmazlar. Ama bizim ekibimiz gümbür gümbür orada. Sizi milletimiz Meclis’e çalışın diye gönderdi. Sadece 15-20 kişi orada.
PARALEL YAPININ HESABI ÇOK AĞIR OLACAK
Paralel yapının paralel devletin hesabını göreceğiz. Hesabı çok ağır olacak
Ülkemin dağlarına bahar geldi. Silah ticareti yapanlar, kan ticareti yapan vampirler bundan çok rahatsız. Terör meselesini çözüm yoluna koyduğumuz için bize saldırıyorlar.
PARALEL YAPININ GAZETESİNDE UTANMA ARLANMA YOK
Paralel yapının gazeteleri geçen günü bir fotoğraf koymuş. Bunlarda utanma, arlanma yok. Çocuğun biri tablet bilgisayarı iade etmiş. Şu yalana bak ya. Biz tablet bilgisayarı yetiştirmekte zorlanıyoruz. 675 bin daha geliyor. Ardından 10 milyon tablet bilgisayarın ihalesini yapıyoruz."

http://www.odatv.com/n.php?n=hesabi-cok-agir-olacak-0103141200

,

0 comments

Write Down Your Responses

Bizler; ABD ve AB’ Ülkelerinde eğitim gören, aynı zamanda ATATÜRK İlke ve İnkılaplarına bağlı, Ülkesini, Vatanını ve Milletini seven, Siyasi Parti olarakta CHP’ye yakın SOL eğilimli Türkiye’li Üniversite öğrencileriyiz. inceayarsiyaset.blogspot.com siz değerli arkadaşlarımızın faydalanması için açılmıştır. Amacımız; Türkiye’de izlenilen siyasetleri özellikle de İktidar partisinin yanlış siyasetlerini yakından takip edip mercek altına alarak siz değerli okuyucularımızla paylaşmaktır.

Powered by Blogger.