Abdocan'ın vurulma görüntüleri MOBESE'de

Hatay'da Haziran Direnişi sırasında gaz kapsülüyle başından vurularak öldürülen Abdullah Cömert'in vurulduğu dakikaların MOBESE kayıtları ortaya çıktı. 

Görüntülerde, polisin olayın gerçekleştiği Gündüz Caddesi'inde toplanan binlerce direnişçinin üzerine hızla TOMA ve Akrep sürmesi dikkat çekti. Kamera kayıtlarına bakıldığında polis araçları ara sokaklara da dalarak doğrudan kitlenin üzerine hedef alarak gaz bombası ve tazyikli su sıktığı görüldü.
'Akrep aracının görüntüleri nerde?'
Abdullah Cömert'in ağabeyi Zafer Cömert kamera kayıtlarına ilişkin; "Kamera müdahale başladıktan sonra o sokağa dönmüyor. Hatta Abdullah'ın vurulduğunu tespit ettiğimiz anlarda kamera yere çevriliyor. Ethem'in vurulumasında da kameraları gökyüzüne çevirmişlerdi. Müdahalede Akrep aracının güvenlik kameraları kaydına ulaşamıyoruz. Aynı Akrep kamera kayıtları Ahmet Atakan'ın ölümünde hemen servis edilmişti. Bizler 4 aydır bu Akrep'in kayıtlarına ulaşmaya çalışıyoruz. Emniyetten aylardır talep etmemize rağmen emniyet bu görüntüleri paylaşmayarak suç işliyor" dedi.


http://www.aydinlikgazete.com/mansetler/25742-abdocanin-vurulma-goruntuleri-mobesede.html

,

0 comments

Write Down Your Responses

Bizler; ABD ve AB’ Ülkelerinde eğitim gören, aynı zamanda ATATÜRK İlke ve İnkılaplarına bağlı, Ülkesini, Vatanını ve Milletini seven, Siyasi Parti olarakta CHP’ye yakın SOL eğilimli Türkiye’li Üniversite öğrencileriyiz. inceayarsiyaset.blogspot.com siz değerli arkadaşlarımızın faydalanması için açılmıştır. Amacımız; Türkiye’de izlenilen siyasetleri özellikle de İktidar partisinin yanlış siyasetlerini yakından takip edip mercek altına alarak siz değerli okuyucularımızla paylaşmaktır.

Powered by Blogger.