Ulusal'ın suçu Türkiye'yi sarsan Gezi eylemlerini yayınlamak



Türkiye'yi sarsan Gezi eylemlerine televizyonlar gözlerini kapattı.


Olaylan sadece Ulusal Kanal ve Halk TV aktardı... Ulusal Kanal Genel Yayın Yönetmeni Yener Güneş mektubunda anlatıyor: "Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Ulusal Kanal'a ceza yağdırmaya devam ediyor. Kanalımıza çeşitli gerekçelerle, 20.05.2013 tarihinden bu yana toplam 58 adet ceza verildi.
Bu cezaların toplam bedeli 673 bin 218 Türk Lirası. RTÜK'ten aldığımız bilgiye göre sırada çok sayıda ceza bulunuyor..." Yener Güneş işledikleri suçu da eklemiş: Suçumuz, cumhuriyet, demokrasi ve banştan yana yayıncılık yapmak!


,

0 comments

Write Down Your Responses

Bizler; ABD ve AB’ Ülkelerinde eğitim gören, aynı zamanda ATATÜRK İlke ve İnkılaplarına bağlı, Ülkesini, Vatanını ve Milletini seven, Siyasi Parti olarakta CHP’ye yakın SOL eğilimli Türkiye’li Üniversite öğrencileriyiz. inceayarsiyaset.blogspot.com siz değerli arkadaşlarımızın faydalanması için açılmıştır. Amacımız; Türkiye’de izlenilen siyasetleri özellikle de İktidar partisinin yanlış siyasetlerini yakından takip edip mercek altına alarak siz değerli okuyucularımızla paylaşmaktır.

Powered by Blogger.