Ulusal Kanal'ı vurun emri!



Başbakan hafta sonu Malatya'daydı. On küsur kanal onun sıradan konuşmasını canlı yayınladı.
Sadece Malatya konuşması değil, Erdoğan'ın her sözünü yaradanın buyruğu imişçesine canlı yayınlıyorlar.


İşte böylesine medya tarafgirliği ya da istibdadı tablosunda AKP iktidarına muhalefet eden iki kanaldan biri ve öncü olan Ulusal Kanal için vur emri çıkarıldı.
Emri çıkaran AKP iktidarı, tetikçi ise RTÜK!
Son 4 ayda 58 ayrı kararla Ulusal Kanal'a 1 trilyon lira civarı para cezası verildi. Dahası lisansının iptali için harekete geçildi.
Ulusal Kanal'ın yeni ve başarılı Genel Yayın Yönetmeni Sevgili Yener Güneş'in bana telefonda aktardığına göre, RTÜK her kanalı 1 kişi ile izlerken Ulusal Kanal'a 3 kişi görevlendirdi ve satır aralarından suç icat edilmeye çalışılıyor.
Düşünün Ulusal TV'de program konuklarının ettiği sözlerin faturası bile Kanal'a kesiliyor. Canlı yayında topluluklar AKP'nin hoşlanmadığı slogan mı attı, onun faturası da Ulusal Kanal'a!
İşçi Partisi Genel Başkanvekili Sayın Hasan Basri Özbey'in "Son söz henüz söylenmedi, son sözü 5 Ağustos'ta millet söyleyecek" beyanına bile ceza kestiler...


,

0 comments

Write Down Your Responses

Bizler; ABD ve AB’ Ülkelerinde eğitim gören, aynı zamanda ATATÜRK İlke ve İnkılaplarına bağlı, Ülkesini, Vatanını ve Milletini seven, Siyasi Parti olarakta CHP’ye yakın SOL eğilimli Türkiye’li Üniversite öğrencileriyiz. inceayarsiyaset.blogspot.com siz değerli arkadaşlarımızın faydalanması için açılmıştır. Amacımız; Türkiye’de izlenilen siyasetleri özellikle de İktidar partisinin yanlış siyasetlerini yakından takip edip mercek altına alarak siz değerli okuyucularımızla paylaşmaktır.

Powered by Blogger.