Bahçeli'den Erdoğan'a: Cehennem ateşine odun taşıyor



Bahçeli yerel seçim adaylarını açıkladı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Mahalli İdareler Seçimi Aday Takdim Toplantısı'nda konuştu. Hükümetle ilgili sert eleştirilerde bulunan Bahçeli Erdoğan'ın "cehennem ateşine odun taşıdığını" ifade etti.


Erdoğan'ın gel gitleriyle toplumun huzurunu gölgelediğini söyleyen Bahçeli, "Bugün şiddetin revaçta olduğunu açıkça göreceksiniz. Sosyal barış, iletişim, uzlaşma ve diyalog kopma noktasındadır. Sanat sancılıdır, spor dağınıktır, sağlık iflas etmiştir. Sokaklar, haneler, statlar, çarşılar, hayatın her alanı şiddetin pençesindedir." diye konuştu.
Erdoğan Türk Milleti'nin aklıyla alay ediyor
Cezaevinden firar edenlerin kıskıvrak yakalanabilmesinin izah edilemeyeceğini, bu durumun filmlerde dahi olamayacağını, Erdoğan'ın Türk Milleti'nin aklıyla alay ettiğini ifade eden Bahçeli, "İşkence baskı kaba kuvvet AKP takviyeli palalılar, hak arayanların ensesindedir. Başbakan ise çapulcu peşindedir. Gezi Parkı üzerine kurduğu komployu sürdürmenin arayışındadır.
Türkiye'yi kafasında bölen birisi Başbakan'dır. Muhalif duruşa sahip kim varsa savaş açan birisi Başbakan'dır. Ayrımcılığı güçlendiren, bizden sizden çetelesi tutan birisi ne yazık ki Başbakanlık makamındadır.
Riyakarlığın bu kadar prim yaptığı başka bir dönem oluşmuş mudur? Hainliğin kutsandığı, milli ve manevi değerlere bu kadar sövüldüğü başka bir dönem yaşanmış mıdır?
İnanınız saymakla bitiremeyiz. Başbakan Erdoğan, hırs bir toplumu çürütür derken doğru bir yere değinmiştir. Hırs, kendini beğenmişlikle birleştiğinde siyasetçiyi de çöküşe götürecektir. Kendisini bekleyen son da budur. Elbette bu olacaktır." şeklinde konuştu.
'Güvenlik tehditleri birinci tehlike'
Konuşmasının devamında ülkenin önündeki tehlikelere dikkat çeken Bahçeli şunları söyledi:
"Karşımızdaki birinci tehlike güvenlik tehditleridir. Artık kimsenin can ve mal güvenliği kalmamıştır. İkinci tehlike milletimizi bölmeye doğru götüren cepheleşmedir. İç ve dış tahrikler artmıştır. Kimlikler kaşınarak gerilim ortamı körüklenmiştir. İç huzur kardeşlik hasar almıştır.
Tehlikelerden üçüncüsü siyasi çözülmedir. Ahlaki çürüme devlet ve toplum hayatımızı kapsamıştır. Türkiye kanunsuzluklar ülkesi olmuştur. Devlete ve adalete olan güven temelden zedelenmiştir. siyaset kurumu kirlenmiştir. Dördüncü tehlike ekonomik krizdir. İşsizlik iflaslar işten çıkarmalar yoksulluk yolsuzluk artmıştır. Emeklimiz işçimiz memurumuz köylümüz çiftçimiz esnafımız çaresizdir. Gelir dağılımındaki uçurum 8 kata çıkmıştır.
Beşinci tehlike ise Türkiye'nin bekasını tehdit eden küresel gelişmeler ve hükümetin uluslararası teslimiyetidir. Türk düşmanları, insanlık kasapları AKP'nin arkasında sıraya girmiştir. Milletimizden intikam almak isteyenlerin tamamı Başbakan'ın arkasında kuyruğa dizilmiştir. Başbakan BOP'a varlığını bağlamıştır. Etrafımız neredeyse ablukaya alınmıştır. Suriye'den Mısır'a Irak'tan Lübnan'a AKP'nin foyası ortaya çıkmıştır."
Erdoğan cehennem ateşine odun taşıyor
Erdoğan'ın cehennem ateşine odun taşıdığını söyleyen Bahçeli, Erdoğan'ın yarın saat 11'de açıklayacağı demokrasi paketinin PKK'ya verilen tavizlerde yeni bir eşik olacağını iddia etti.
Bahçeli konuşmasının devamında, partisinin belediye başkan adaylarını açıkladı:
MHP'nin büyükşehir belediye başkan adayları
Adana - Ceyhan belediye Başkanı Hüseyin Sözlü
Ankara - Öğretim üyesi MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya
Antalya – Kemal Çelik
Aydın – Ali Uzunırmak
Balıkesir – İsmail Ok
Kocaeli - Saffet Sancaklı
Mersin – Burhanettin Kocamaz
Ordu – Cemal Enginyurt
Manisa - Cengiz Ergun
İl belediye başkan adayları
Aksaray – Lütfü Karabatak
Bartın – Cemal Akın
Bayburt – İdris Aydın
Burdur – Nadir Özcan
Çankırı – Hakkı Yalçın
Giresun – Orhan Erzurum
Gümüşhane – Mustafa Canlı
Isparta - Yusuf Ziya Günaydın
Kırklareli – Derya Bulut
Kilis – Hasan Mısırlıgil
Kütahya – Alim Işık
Osmaniye – Kadir Kara

,

0 comments

Write Down Your Responses

Bizler; ABD ve AB’ Ülkelerinde eğitim gören, aynı zamanda ATATÜRK İlke ve İnkılaplarına bağlı, Ülkesini, Vatanını ve Milletini seven, Siyasi Parti olarakta CHP’ye yakın SOL eğilimli Türkiye’li Üniversite öğrencileriyiz. inceayarsiyaset.blogspot.com siz değerli arkadaşlarımızın faydalanması için açılmıştır. Amacımız; Türkiye’de izlenilen siyasetleri özellikle de İktidar partisinin yanlış siyasetlerini yakından takip edip mercek altına alarak siz değerli okuyucularımızla paylaşmaktır.

Powered by Blogger.