Ankara'da füze fabrikasında patlama



Ankara Elmadağ'daki roket fabrikasında patlama meydana geldi. Olayda 3 kişi yaralandı. Yaralılar Ankara Numune Hastanesi'ne sevkedildi.


İmha işleme kazasında meydana gelen olay yerinde soğutma çalışmaları sürüyor.
Edinilen bilgiye göre roket fabrikasında kontrollü atık imha süreci devam ederken meydana gelen patlamada küçük bir yangın çıktı. İşlem yapılan yerin yakınında bulunan dört işçi yaralandı. İtfaiye yangına anında müdahale ederken ellerinde yanık oluşan işçiler Numune Hastanesi Yanık Tedavi Merkezi'nde tedavi altına alındı.
9 Haziran'da aynı fabrikada benzer bir kaza meydana gelmişti
9 Haziran'da aynı fabrikada yine aynı işlem sırasında bir kaza meydana gelmiş, küçük çaplı maddi hasar oluşmuştu. Tesislerde atık roket yakıtları ve yakıt üretimi aşamasında kirlenmiş malzemeler özel inşa edilmiş imha alanlarında düzenli olarak imha ediliyor.
Bakan Güler'den açıklama
İçişleri Bakanı Muammer Güler yaptığı açıklamada 3 kişinin yaralandığını söyledi.



,

0 comments

Write Down Your Responses

Bizler; ABD ve AB’ Ülkelerinde eğitim gören, aynı zamanda ATATÜRK İlke ve İnkılaplarına bağlı, Ülkesini, Vatanını ve Milletini seven, Siyasi Parti olarakta CHP’ye yakın SOL eğilimli Türkiye’li Üniversite öğrencileriyiz. inceayarsiyaset.blogspot.com siz değerli arkadaşlarımızın faydalanması için açılmıştır. Amacımız; Türkiye’de izlenilen siyasetleri özellikle de İktidar partisinin yanlış siyasetlerini yakından takip edip mercek altına alarak siz değerli okuyucularımızla paylaşmaktır.

Powered by Blogger.